“Vår skalldyrbuffet med Kajsas vakre touch” kommer nydelig anrettet på
pene keramikkfat med sitron, hjertesalat, dill og KAJSAS kjente
blomster-signatur.
Meny:
Nykokt hummer, ferske fjordreker og krabbeklør
Spicy kamskjell ceviche med kokos, chili, lime og crunchy corn
Vår berømte Skagenrøre
Blåskjell med sitrongress og ingefær
Tilbehør:
Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
Husets dressinger (aioli, chilimayo og dillkrem)
Nystekt baguette
Hjemmebakt focaccia i skiver
Pisket Rørossmør
Kr. 750 pr kuvert
Allergener: skalldyr, bløtdyr, egg (dressinger), sennep (aioli), gluten (brød), melk (skagen, blåskjell)
Små Blinis med den fineste Rossini
caviar, rømme, gressløk og urter
(2 pr gjest)
Allergener: gluten, fisk, melk
kr. 80 pr kuvert
Klassisk; med rødvinsvinaigrette, sjalottenløk og sitron.
(2 pr gjest).
Allergener: sulfitt, skalldyr
kr. 80 pr kuvert
Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.
Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.
Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.