kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS søker butikkmedarbeider 🌷

Mandag 22. februar – søndag 29. februar

Vi søker etter deg som er glad i deilig mat og gode smaker, farger, dufter, service og blomster.
Du er nysjerrig på livet og elsker å gjøre folk glade. Du er en teamplayer. Du er ryddig, nøye, livsglad, kvalitetsbevisst, fleksibel, har indre drive og er villig til å stå på ekstra når det trengs.

Estetikk er noe du setter pris på, og du vet hva fem-stjerners service innebærer. Du tåler en støyt og har høy arbeidsmoral. Du er rask og tåler stress godt. Alder er bare et tall, men det kreves å være rask på foten, «ungdommelig til sinns» og et ekstremt allsidig syn på oppgaver da vi jobber etter «en for alle og alle for en» prinsippet.

Jobben er full stilling inkludert vakter annenhver helg, i KAJSAS Butikk på Nesøya. Vi trenger din glød, din drive og ditt engasjement. Vår bedrift vil gi det dobbelte tilbake om du har åpne armer og åpent sinn.

Sjekk ut:
Websiden: www.kajsas.no
Instagram: @kajsas_as

Send søknad med CV på mail senest 1. mars til: kajsa@kajsas.no

kajsas-ukas-butikkmedarbeider3