kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Sommertider Hej Hej 🌿💫💗

Mandag 7. – søndag 13. juni 2021

KAJSAS holder åpent i hele sommer og ønsker alle velkommen med bestilling; enten det er catering på vakre keramikk fat eller retter og søte fristelser i engangsemballasje fra vår butikk på nett eller vårt store utbud i KAJSAS fysiske butikk på Nesøya.

Vi er her for dere som setter pris på god mat, kos og alt det nydelige vi har rundt oss. Bruk sommerkveldene på å invitere familie og venner. La oss kjenne på at akkurat det føles ekstra fint i år, det å fokusere på glede og hjertevarme.

All mat vi lager lages selvfølgelig samme dagen du får den overrukket. Vi baker vårt brød selv og alle kaker fra bunn av.

Bestill via vår hjemmeside www.kajsas.no eller ring oss på 92806001.

Vi holder åpent for DERE, og i år jobber vi ekstra hardt for at dere skal oppleve topp service og en ekstra fin sommer med smaks- og fargegleder fra oss.
Det trenger vi vi alle nå.

Klemmer fra alle i KAJSAS 🌿💫💗

kajsas-ukas-sommer

Related Posts