kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS åpningstider sommeren 2022🍓 🌞🌸

KAJSAS er her i hele sommer for dere som setter pris på god mat, kos og alt det nydelige livet har å by på.

Vi holder åpent, men har stengt på mandager og tirsdager i juli for å ferieavviklingen til å gå opp.

Kort oppsummert:

CATERING: Alle menyene våre kan bestilles på onsdager, torsdager, fredager, lørdager og søndager i hele perioden https://kajsas.no/catering/ (tilbake 7 dager i uken fra 1/8).
Vi ønsker også oppmerksomme deg på at september måned er en ekstra hektisk måned for oss, så dersom du ønsker å bestille i denne perioden så anbefaler vi at du gjør dette nå.

BUTIKKEN: Onsdag- søndag 11: 00- 19: 00 og omtrent samme gullrekka som ellers: Pizza, Fredagstapas, Lørdags Crispy Duck, salater, suppe, middagsretter, delikatesser, blomster, bakevarer, gaver, interiør, kaffe, is og koselig atmosfære. Og du: nå har vi ekstra mange sitteplasser ute hvor du kan nyte alene eller sammen i solen.

BUTIKK PÅ NETT: Onsdager- søndager med hjemlevering eller klikk og hent i butikken. Frist for privat bestilling er kl. 19: 00 for levering dagen etter. For bedrifter er fristen én hel virkedag før.

Vi ønsker alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig fin sommer.

Hjertelig sommerhilsen fra Kajsa og alle som jobber i KAJSAS 🍓🌞🌸

kajsas-ukas-sommeren-2022-2

Related Posts