kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Kjærlighet til det du gjør 😗❤️🌸

Jeg elsker jobben min, mine kollegaer og kunder.

Jeg har helt siden jeg startet stått ved min filosofi om å drive KAJSAS med kjærlighet.

Når jeg sier kjærlighet så mener jeg det å bry seg- på EKTE. Når det er ekte så trengs ingen slu taktikk; fordi du vil bare gjøre verden til et litt bedre sted for de rundt deg.

KAJSAS får varer fra mange leverandører og noen av de leverer på omtanke. De leverandørene stiller alltid opp når vi trenger uansett (ingen nevnt, ingen glemt). Så klart handler det om at alle vil få businessen til å gå rundt, men du merker lynraskt forskjell på kulturen og hva de forskjellige står for.

Du har også sikkert opplevd menneskemøter– på jobb eller ellers med folk som lytter oppmerksomt og som virker ville deg det beste. Tenk litt på disse øyeblikkene. Det er jo de som teller!

Allikevel er du og jeg og alle født med deg samme evnen til kjærlighet for oss selv og andre. Det er på tide og hente fram potensialet vårt for empati og omtanke både privat og i business. Det er ikke en omvei, og det er ikke en tvil: det å lytte og tenke på andre er den fineste vei. Er du enig?

Bilde i dag er på mine skjønne kollegaer Adem og Maria og butikkens vakre buketter (løp og kjøp!).

Tenk på all den fine glans og alle farger både blomster, kollegaer, kunder og mye annet kan solstråle livene våre med.

Avslutter med å ønske DEG en nydelig uke ❤️. «Minimer svinn» og bruk hvert eneste minutt. Klem klem 😗❤️🌸

kajsas-ukas-Kjaerlighet-til-det-du-gjor2

Related Posts