kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Livets øyeblikk-trøkk-og-alt-det-fantastiske-og-ja-med-et-stort-smil ❤️🤩‼️

KAJSAS er spesielt fordi vi har kvalitet og trøkk ut i fingertuppene.

Jeg lever for en bedriftskultur hvor svaret alltid er JA med et stort smil, og på den måten får vi i team KAJSAS energi av hverandre.

Jeg er opptatt av kvalitetsopplevelse, og mener den starter med råvarer, deretter selve matlagingen og til slutt presentasjonen og overleveringen.

Kvalitet er noe jeg aldri er villig til å gå på bekostning av, og det at jeg har vært tro mot det skiller KAJSAS fra alle andre cateringer.

I tillegg er bedriften min spesiell fordi vi er opptatt av kjærlighet, og å spre kjærlighet gjennom maten.

Vår filosofi er at våre kunder skal ha fantastiske opplevelser i livet, gjennom matglede, og på den måten ta del i de mest fantastiske stundene og samle mennesker. Dette holder meg gående hver dag.

KAJSAS har gitt meg noen av de største oppturene og nedturene i livet mitt. Til tider har det sett så mørkt ut at jeg tror jeg har måttet gi opp alt, og så har det kommet lysere tider, og da blir følelsen av å få det til helt ubeskrivelig vakker og sterk. Da føler jeg meg som en superkvinne som kan takle hva som helst.

Kontraster er noe jeg verdsetter. KAJSAS har inspirert meg, og når jeg skriver innlegg her hver dag så henter jeg min inspirasjon fra ansatte, kunder, leverandører og driften generelt. Utrolig hvor mye livsfilosofi og tanker man får av å lage og drive et mat-lagings-og-service-selskap.

Ja- ikke sant at livet er opp-og-nedturer, som i berg-og-dal-baner. Vanskelig og lett på samme tid.

Livet er øyeblikk av latter-kramper så man får vondt i magen, men også tårer av sorg og smerte.

Alt er like viktig. Ingenting er «kun svart-hvitt» men det er fargerikt som regnbuen. Ikke sant? 🌈

Og den her: «Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var själva livet».

Med dette ønsker alle av hele mitt ❤️en deilig uke. Klemmer 🤗🤗🤗

Related Posts