kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Om meg, og vær velkommen 🤗💗

I dag vil jeg ønske ekstra velkommen til alle nye som følger.

Jeg, Kajsa, er en livsglad, svensk 54-årig tjej som elsker mat, ord, opplevelser, blomster og service.

Jeg sa opp min faste stilling, fulgte hjertet mitt og grundla KAJSAS. Samme på privaten. Skilte meg og møtte min 10 år yngre mann, og har aldri angret et sekund på at jeg blåste i hva andre tenkte og mente.

Jeg bor på Nesøya, hvor jeg også driver min butikk og har tre barn, et drivhus og to hunder.

Jeg elsker både blomster og mat. Jeg har ikke utdannelse innenfor det, men bare ELSKER det.

Jeg elsker å ta ut svingene og tenke utenfor boksen. Elsker å blande nytt og gammelt, og elsker generelt det å ikke følge alle trender som er (det er ikke et standpunkt altså).

Jeg startet min karriere tidlig i mor-mor Evas kjøkken og hage. Hun lærte meg hvor fantastisk det er å lage sin egen mat, og kjøkkenet og blomsterengen ble der jeg fant min plass.

Jeg begynte tidlig å interessere meg for å skrive, og livet har vært og er en berg-og-dal-bane i følelser, ord og uttrykk.

Jeg brenner for opplevelser. Mat er ikke bare mat. En rett med gode smaker løftes av hvordan den presenteres, hvordan den serveres, duftene og miljøet den nytes i.

Vakre retter, skjønne blomster og finurlige ord kan vekke ALLE våre sanser, og de gir oss minner.

Jeg elsker mennesker, samtaler, opplæring og brenner for god service. Jeg er både lekelysten og dønn seriøs, og både kreativ og meget nøyaktig på samme tid.

Jeg drømmer om å åpne en egen KAJSAS-skole innenfor service, åpne en restaurant og et lite hotell, et lyxigt gamlehjem og ikke minst skrive en bok om mat og livet.

Jeg har tusen millioner spørsmål om livet, er barnslig nysgjerrig, alltid klar for utvikling og ydmyk innfor alle og alt som kommer og går.

Er dønn ærlig og null redd for å vise sårbarhet og usikkerhet, og jobber stadig for personlig utvikling på alle plan.

Jeg bare elsker matlaging, baking og pynting. Og så elsker jeg å skrive. Ord er bare helt fantastiske når de står der: hver for seg eller sammen.

Tack för att du hänger på 🙏 og ha-en-fin-uke-klem fra meg 💗

Related Posts