kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

PÅSKEN 2024

Vi har valgt å holde stengt denne påsken. Faktisk nesten første siden jeg startet opp.

Alle har fått med seg at jeg driver KAJSAS fra hjertet. Det hjertet har svømt over i alle år; med sterke følelser som røsker.

Og frem til covid kom trengte jeg heller ikke å la meg stoppe, fordi ting gikk greit rundt og det ble penger igjen etter at alle utgifter var betalt.

Men tidene har endret seg og jeg må mer snu på hver eneste krone nå. Det er tøffere kår.

Og alle har fått med seg at jeg vil at KAJSAS skal forbli for alltid, og da «vänder jag kappan efter vinden». Vinden de siste månedene har vært min fantastiske datter Emma som kjenner meg godt og stopper meg fra å fortsette «bare-glede-andre-og-ikke-tjene-penger-sprellene mine».

Hun stopper meg slik at vi får det til og overlever, og alle regnestykker viser at det ikke lønner seg å ha åpent i påsken. Dessverre.

Ja ja, det verker i hjertet men alle skjønner. Fortsetter å skrive, og skal prøve å by på det jeg kan.

Og du, jeg sutrer ikke (det er virkelig det verste jeg vet!) men jeg ville bare fortelle fakta. Hater jo fasade-piss og elsker jo ærlighet.

Samtidig vil takke dere alle som følger, alle som handler, alle leverandører og alle samarbeidspartnere for alt det fine.

Ønsker deg en nydelig uke! Elsk i vei som bare du kan ❤️, og sender verdens varmeste påske-klemmer din vei

PS! Starter opp igjen mandag 1. april. Da er både butikken og cateringen i full sving.

kajsas-ukas-paasken-2024-ukas-2

Related Posts