kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Om KAJSAS og min passion for opplevelser 💖💖💖

Til alle som vil lese, og spesielt til nye følgere og kunder 💖

Om KAJSAS og min passion for opplevelser 💖💖💖

Hei, jeg heter Kajsa og det er jeg som startet KAJSAS AS hjemmefra i 2011. Bedriften består i dag både av catering, selskapslokaler, nettbutikk og butikk.

Litt om meg: Jeg er en livsglad, svensk 52 årig tjej som elsker mat, ord, opplevelser, blomster, service og mandager (!).

Jeg sa altså opp min faste stilling, fulgte hjertet mitt og ble gründer. Samme på privaten. Skilte meg og møtte min 10 år yngre mann, og har aldri angret et sekund på at jeg blåste i hva andre tenkte og mente. Jeg bor på Nesøya, hvor jeg også driver min butikk og har tre barn, et drivhus og to hunder.

Jeg startet min karriere tidlig i mormors kjøkken og hage. Hun lærte meg hvor fantastisk det er å lage sin egen mat, og kjøkkenet og blomsterengen ble der jeg fant min plass i livet. Jeg begynte også tidlig å interessere meg for å skrive, og livet har vært en berg-og-dal-bane i følelser, ord og uttrykk.

Jeg brenner for opplevelser. Mat er ikke bare mat. En rett med gode smaker løftes av hvordan den presenteres, hvordan den serveres, duftene og miljøet den nytes i. Vakre retter, skjønne blomster og finurlige ord kan vekke ALLE våre sanser, og de gir oss minner.

Jeg elsker mennesker, samtaler, opplæring og brenner for god service. Jeg er både lekelysten og dønn seriøs, og både kreativ og meget nøyaktig på samme tid.

Jeg drømmer om å åpne en egen KAJSAS-skole innenfor service, åpne en restaurant og et lite hotell, og ikke minst skrive en bok om mat og livet.

Jeg har tusen millioner spørsmål om livet, er barnslig nysgjerrig, alltid klar for utvikling og ydmyk innfor alle og alt som kommer og går.

Jeg bare elsker matlaging, baking og pynting. Og så elsker jeg å skrive. Ord er bare helt fantastiske når de står der, hver for seg eller sammen.

Spør meg gjerne om annet du måtte lure på. Jeg svarer så gjerne💖. Ønsker deg en knallbra mandag, og en nydelig første uke i januar 💖💖💖 Kramar Kajsa

kajsas-ukas-KAJSAS-passion-opplevelser2023-2

Related Posts