kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Til KAJSAS AS fra Kajsa

Mandag 10. – søndag 16. januar 2022

Nå har vi hengt sammen i 11 år. Første året var en slags prøve, og vi formaliserte forholdet i Brønnøysund i 2012.

Mine oppgaver hos deg Kajsas AS ble usedvanlig viktige oppgaver for meg og vit at jeg har tatt det dønn seriøst. Jeg har forsøkt å gjøre så godt jeg kan selv om det ikke fulgte med hverken rådgivere eller instruks. Jeg har ofte tenkt at jeg aldri før har følt meg så viktig på denne måten for noen som deg Kajsas AS.

Jeg skjønte raskt at med det ansvaret jeg fikk så ble det ikke helt tilfeldig hvordan jeg nå valgte å leve livet. Mine ferdigheter og enorme streben etter utvikling og progresjon gav oss mange kunder og vi hadde det super-fint sammen.

Jeg erfarte tidlig at det var veldig viktig å finslipe egenskaper som fleksibilitet, utholdenhet, omsorg, toleranse for stress og krav. Egen behovsutsettelse ble en sak, og hele familien min engasjerte seg i deg Kajsas AS.

Lenge koste jeg meg med bare noen få ansatte, med kunder og retter som fikk meg til fullo i presentasjon, service, blomstrende fat og tanker. Jeg dyrket min store pasjon om det å gjøre det fint for andre, og tenkte lite på fremtiden.

Så Kajsas AS vet jeg ikke hva som skjedde, men «grejja tok helt av» i 2017. Supergøy, men vokseperioden ble vrien med dårlig råd og overflod av skjemaer, tilsyn og andre «ikke pynte-mat-blomster-service-relaterte ting og tang».

Jeg har hatt lyst å gi deg opp så mange ganger Kajsas AS.

Siden da gikk det i hundre og hverken du eller jeg har hatt så mye tid eller mulighet å stoppe opp eller endre. Når det du brenner for er å gjøre det hyggelig for andre; så sier du ja til alle, og da blir det bånn gass.

Så kom det så godt lys inn i januar i 2020 og vi fikk «orden i sysakene». Tilsatte jeg jobbet med over mange år; August, Merete, Ingunn, Martha, Caroline, Fanny, mine to døtre Josefine og Emma samt andre nydelige kollegaer var så glade over hva vi fikk til.

Jeg var så takknemlig i tre måneder, før den jævla helvetes pandemien slo hele verden ut.

Nå etter fem runder med «nesten knock-out» har jeg blitt «20 år eldre på 2 år» og alle mulige ting går på stumpene. Vi ber for at dette er siste runden med permisjoner og drit.

Uansett Kajsas AS: jeg digger deg og er så stolt og føler meg så utrolig heldig at vi fortsatt holder sammen.

Vi ønsker alt det beste for alle som sliter enten det er i samme bransje, serveringsbransjen, hotell, andre bransjer, isolerte, smittede og syke i absolutt hele verden ❤️ . Klem

«Tenk om værda var ein ballong som alle bodde på.
Og ingen folk var fattig eller ingen rike
Tenk om alle hadde samme Gud som alle trodde på
Da ville jorda vøri himmelrike»
– Maj Britt Andersen

kajsas-ukas-til-kajsas-as-fra-kajsa2

Related Posts