kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Tusen takk fra Kajsa og KAJSAS!

Mandag 21. – søndag 27. juni 2021

Jeg er så glad i alle KAJSAS- følgere, kunder og ansatte og ønsker via dette innlegget å takke alle for KAJSAS 9 første år.

Eventyret startet egentlig så smått for 10 år siden, i min datter Eva sin barselpermisjon fra senterlederjobben på SATS Bekkestua (der jeg var ansatt i 12 år og elsket den jobben).

Mat og baking har vært min lidenskap helt siden barnsben. Jeg var super nysjerrig og jeg lærte, bakte og lagde hos min elskede Mor-Mor Eva. Blomster har jeg fra min Pappa, som bare elsket naturen og lærte meg alt han kunne.

I permisjonen fra SATS kokkelerte jeg litt til noen venners selskaper. Det var sånn det startet fra kjøkkenbenken hjemme.

Jeg husker godt et av de første selskapene jeg jobbet i; da måtte jeg ned i bilen og amme Eva halvveis. Fine minner.

De første tre årene jobbet jeg hver helg hjemme hos folk for å få i gang businessen, og har hele veien bygget sten for sten. Jeg har alltid gjort det som må til, og lever alltid etter det mantra om å aldri gi opp.

Det har krevd sitt de tøffe oppstartsårene med investeringer, bytte av lokaler og andre «voksesmerter».

Men med takknemmelighet som konstant bakteppe, fantastiske ansatte, nydelige kunder og den evige streben om å få drømmen til står KAJSAS fortsatt her og «Vi lever» (digresjon: det er min absolutte favorittsangtekst av fineste Wenche Myhre).

Og så har jeg veldig lyst å utpeke spesielt stor takknemmelighet til alle kollegaer og kunder. Dere er nydelige!

Jeg har alltid mange jern i ilden, akkurat slik som blomster i mange typer og nyanser. Min drøm inkluderer en bærekraftig bedrift i all tid med deilig mat til lykke og glede for mange, og så det å støtte opp om frivillige hjertesaker på veien også.

Tusen takk til mitt fine team som alltid gir det lille ekstra, og til alle underbare kunder!

PS! Så ble dagen i dag ekstra nostalgisk da nydelige Kaja som jobbet i KAJSAS for 10 år siden; får matleveranse fra KAJSAS. Hun var jo liksom med på å få dette i gang. Koselig!

Klem Kajsa

kajsas-ukas-tusen-takk  

Related Posts