kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS åpningstider sommeren 2021

KAJSAS er her i hele sommer for dere som setter pris på god mat, kos og alt det nydelige vi har rundt oss.

Vi holder åpent, men har stengt på mandager og tirsdager for å få til ferieavviklingen (gjelder kun perioden 28/6- 15/8).

CATERING: Alle menyene våre kan bestilles på onsdager, torsdager, fredager, lørdager og søndager i hele perioden (tilbake 7 dager i uken fra 16/8).

BUTIKKEN: Onsdag- søndag 11: 00- 19: 00 og omtrent samme gullrekka som ellers: Pizza, Fredagstapas, Lørdags Crispy Duck, salater, suppe, middagsretter, delikatesser, blomster, bakevarer, gaver, interiør, kaffe, is og koselig atmosfære.

BUTIKK PÅ NETT: Onsdager- søndager med hjemlevering eller klikk og hent i butikken. Frist for privat bestilling er kl. 19: 00 for levering dagen etter. For bedrifter er fristen én hel virkedag før.

Vi ønsker også alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig fin sommer. Takk for at dere har backet oss de siste 15 månedene. Vi er så ufattelig takknemlige for det. Vi er også veldig stolte og rørte av at vi fortsatt er i live.

Hjertelig sommerhilsen fra Kajsa og alle som jobber i KAJSAS

kajsas-ukas-sommeraapent

Related Posts