kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

TUSEN TAKK ❤️ og NETTOPP‼️

Takk til absolutt alle som gir oss tilbakemeldinger. Så utrolig takknemlig for alt dere mener og skryter om. Fortsett gjerne med det.

Dette delte en kjær kunde med meg og jeg ble bare så full av tanker, glede og stolthet.

«Jeg brenner for kundereisen. Jobber som konseptutvikler i et event- og messebyrå.

Jeg har fulgt med på og tenkt masse på deg og din bedrift. Har brukt KAJSAS i flere anledninger, både privat og på jobb.

Elsker konseptet: nært, personlig og kortreist. Du holder det du lover.

Ikke jobb for eller føl at du må være eller bli noen annen enn den du er.

Du har oppnådd suksess fordi du leverer kvalitet og med god presisjon.

Dette må du aldri endre. Jeg heier på dere Kajsa!!»

Takk for at du minner meg på å fortsette stå støtt i konseptet. Jeg må bare ikke tillate noen å dytte meg ut av mine urokkelige verdier, som er meg og som skapt KAJSAS. Holdt nesten på å skje, men er så veldig, veldig back on track. Tusen takk og så det så!

Og du: tenk at dette er uken hvor juni måned starter, og at bildet i dag fornemmer det. Du ser Emma, vår hund Mia og Kajsas fantastiske Pavlova i det drivhus jeg har i hagen min 💗.

Ønsker deg av hele mitt hjerte verdens beste uke 💗. Klem Kajsa

kajsas-ukas-tusen-takk-2023-05-2

Related Posts