kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Passion 💗

I dag skal jeg være irriterende glad og passionated. Det er vel lov å skrike: kom igjen med positivt mind-set, grip dagen og se mulighetene!

Er fort at klaging tar overhånd hos noen, og hvor mye positivt kommer det ut av å stå opp og begynne dagen med å si «problemet er».

Og hva nytter det å skylde på alle andre?, når god-følelsen (jeg droppet ordet lykken, fordi lykke er et for «komplisert og omdiskutert» ord) faktisk kommer fra egenkjærlighet og nestekjærlighet.

Og gjør man en feil, så er det menneskelig. Bare «å legge seg flat» istedenfor å være en besserwisser.
Skal man skape team og fellesskap så må alle kaste maska og følge opp med glede.
Selvinnsikt er en flott sak for å komme videre på neste og neste nivå!

Men: selv om det går i jobbing store deler av døgnet her hos meg så er kulturen i bedriften min og oppgavene virkelig noe jeg brenner for. Det kommer fra hjertet.
Og som jeg digger «viben» på jobb. Vi er på vei til noe fantastisk her nå. Omtrent som å danse på bordet på en beach-club i St. Tropez. Love!

Skikkelig «Team Trøkk» og en knall stemning for å gjøre ting vakkert og godt. Elsker det!
Positivitet avler positivitet. Trøkk avler trøkk. Kjærlighet avler kjærlighet.

Tusen takk herlige kollegaer for alle dager, og takk for deres jobb. Takk for at dere går den ekstra mila. Spesielt nå i høysesong.

Takk for at alle jeg jobber med skjønner at KAJSAS er tuftet på å alltid si JA og at det skjer fra «fem-stjerners-service-nerven». Et firma uten det, er som «kärlek uten kyssar» spør du meg!

Og ikke minst: takk kjære kunder for alle dager, og takk for at dere handler av oss. Evig takknemlig!

Alle: bli med fremover, og la oss skratta høyt sammen. Det är nu som livet er vårt.

Ønsker alle en glad og helt nydelig uke. Klem fra meg 💗😘🦋🍒🙋‍♀️👗💕❤️💖🌈🌸🫶🎂🌿

kajsas-ukas-passion-05-2023-2

Related Posts