kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Ukens deilige menyer fra KAJSAS butikk

Mandag 15. – søndag 21. februar 2021

KAJSAS lager deilig «DAGENS». Vi er superstolte av alle varierte middager vi har laget hver eneste dag i 7 år nå . Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken mellom kl. 14:00- 19:00.

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

 

Tirsdag 16. februar

«Shrimp Fettuccine Alfredo» med scampi og den myke og deilige alfredo-sausen med parmesan og urter, crispy salat med tomater, sukkererter og granatepledryss, crispy artisjokkhjerte med trøffeldressing samt hvitløksbrød.

Onsdag 17. februar

Fargerik kyllingfilet Korma med paprika, gulrøtter og ristede cashewnøtter som serveres med basmatiris, rømme, spicy mangosalat og nanbrød med koriander og hvitløk.

Torsdag 18. februar

Helstekt indrefilet av okse med hasselbackspotatis, smørstekt sopp med urter, en frisk salat med tomat, parmesan og haricot verts samt bernaisesaus.

Fredag 19. februar

KAJSAS Fredags Tapas. Så lenge KAJSAS har eksistert så har vi solgt vår populære Fredagstapas.

Lørdag 20. februar

KAJSAS Lørdags Crispy Duck. KAJSAS spesialitet Crispy Duck – en kulinarisk rett fra Asia som stadig blir mer kjær i norske hjem.

Søndag 21. februar

Fyldig hjortegryte med små løk, sopp og gulrøtter som serveres med potetmos, en frisk salat, tyttebær og brytebrød med pisket Rørossmør.

Vi selger også supper, salater og mange andre deilige retter hver dag uten forhåndsbestilling. Og vi har delikatesser, brød, boller, konfekt, snacks, keramikk, gaver og blomster.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på. Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen til vår butikk!

 

kajsas-ukas-dagens-middag2

Related Posts