KAJSAS Fredags Tapas 

Vår absolutte bestselger!

Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager– fredagstapas.
Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden.
Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta
eller nyte i sofakroken selv.

Superdeilig fredagskos med både kalde og varme retter,
basert på råvarer av ypperste kvalitet.

Bestilling foretas senest kl. 13. 00 på fredager og
maten hentes i butikken samme dag mellom kl. 14. 00- 19. 00.

Vi tilpasser gjerne retter dersom du har allergi.
Frist for å melde ifra om allergi er fredag (samme dag) kl. 9: 30. Ring oss på 928 06 001. 

MENY KAJSAS Fredags-Tapas 3. mai 

  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, sitrus og vårløk
  • Gambas al Ajillo; grillede scampi med hvitløk, paprika, chili og bladpersille
  • Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt chorizo, krutonger og Parmesan Reggiano flakes som serveres med Kajsas digge sitron- og parmesandressing (på siden)
  • Vellagret Italiensk parmaskinke med pasta-pesto, soltørket tomat samt ristede pinjekjerner
  • Håndlaget burrata fra Murgia på ruccola og balsamico-creme med bjørnebær, ferske fiken samt cherryplommetomater, spretne granateplefrø, et drizzle lagret olivenolje og basilikum
  • Smakfulle kjøttboller i digg salsa
  • Fruktige grønne og store oliven fra solfylte Sicilia
  • Herlig fransk, kremet og mild Brillat Savarin ost med macadamianøtter og solfylte bringebær og jordbær
  • Vår egen pistasjcremé, som smaker helt fantastisk til osten
  • Det utroligt goda svenska kexet Mörsjö Deli- til osten
  • Nydelig focaccia med havsalt og rosmarin
  • Aioli
    Kr 280 pr person

    Allergener: melk, gluten, sennep, sulfitt, fisk, skalldyr, egg, nøtter.

    Etter et deilig måltid passer det fint med en søt avrunding til en god kopp kaffe, og i butikken finner du mange deilige desserter og kakestykker.

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.