kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Et åpnet land ❤

Mandag 14. – søndag 20. februar 2021

Det var like før jeg kastet inn håndkleet, men så helt utrolig: nå er det igjen lov å invitere venner og familie til koselige sammenkomster.

Tenk at vi kan klemme og feste, og så utrolig deilig det blir lysere og lysere for hver dag jippi-jippi-yey!

Planlegg dine selskaper nå og bestill via vårt bestillingsskjema på kajsas.no/catering eller ring KAJSAS nydelige bestillingsansvarlige Andreas og Emma på 92806001 for personlig service. For i en verden som blir mer og mer digital, så mener vi fortsatt at det menneskelige møte er uhyre viktig.

La deg inspireres av våre daglige Instastories @kajsas, og husk at KAJSAS leverer catering syv dager i uken til alt fra bittesmå til større selskaper.

Konseptet KAJSAS er en merkevare basert på gode tradisjoner og følelser. Jeg står fast ved at kvalitet, estetikk, omsorg og kjærlighet skal stå sterkt. Følelsene skal tas med videre i maten, atmosfæren og servicen. Jeg er så stolt av konseptet som er skapt sammen med fine kollegaer. Og for oss er deres opplevelse det aller viktigste; og vi ser frem til å innfri på deres ønsker og forventninger.

«Mat er mye mer en kun mat. Det er kunst, familie, følelser, poesi, kjærlighet og det du gjør er en hyllest til maten du serverer og danderer så fint. Del min kommentar med dine følgere for jeg er også en følger som synes din mat er en fryd for øyet».

Bildene i dag viser fargerike retter og søtsaker som vi elsker skal lyse opp mange herlige selskaper i tiden fremover.

Mat og åpenhet ER kjærlighet ❤️

kajsas-ukas-et-aapent-land

Related Posts