kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

MORSDAG og VALENTINES ❤

Mandag 7. – søndag 13. februar 2021

MORSDAG og VALENTINES og GIVE AWAY ❤️

Nå er det ekstra koselig å hylle de som står deg nær, med både Morsdag neste søndag og Valentines eller «Alla hjärtans dag» som den så mysigt heter på svenska, dagen etter der igjen.

Overrask din elskede venn, kjæreste, kollega eller ditt familiemedlem med «KAJSAS Valentines Tapas», hjerte-søtsaker, flotte blomsterbuketter og gavepakker.

Via vår butikk på nett kan du bestille vakre og smakfulle ting som gleder- med håndskrevet kort- for levering på døra til den du vil overraske. Ved bestilling senest kl. 19:00 er gaven overlevert dagen etter. Bestill her: Valentines-morsdag

Og så kan du handle alt samme i vår fysiske butikk i Broveien 85 på Nesøya. Vi holder åpent 11: 00- 19: 00 hver dag hele uken, også på selveste Valentines day som er mandag 14. februar.

Nå vil jeg så gjerne skape litt blest rundt dette sånn at vi får solgt de varene vi har.

Vi trekker vinnere av følgende pakke: KAJSAS Hurra-gavepakke, 1 rødrosa rosebukett og en eske med deilige Jordbær i sjokolade Special LOVE Edition (total verdi: 1400 kr).

Alt du trenger å gjøre for å delta er:

  • ta en tommel opp eller hjerte vårt innlegg på FB eller Instagram 
  • følge KAJSAS på FB og Insta
  • @ (tag) to venner du vil skal få med seg denne trekningen
  • deler du innlegget blir vi ekstra glade

Det var alt for i dag og takk for meg og klem, og ønsker deg en super uke i omtankens tegn

kajsas-ukas-morsdag-valentines2

Related Posts