kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS søker ❤

Mandag 21. – søndag 27. februar 2021

Vi vil ha deg som nå sitter med sommerfugler i magen, et smil om munnen og kjenner du har skutt gullfuglen når du kom over disse ledige stillingene.

KAJSAS AS befinner seg i en utrolig spennende tid med masse pågang, utvikling og fremdrift. Vi leter derfor etter deg som vil bli med på dette. Vi er en bedrift som jobber med mye glede, både innad og utad, og leter etter en super-positiv person som vil bli med i vårt team. Du elsker kundeservice, og blir glad av å gjøre andre glade. Du er stolt av å kunne tilby service i verdensklasse, og stråler med stolthet av å få mulighet å jobbe i en av Norges ledende catering bedrifter. Du må være nysgjerrig på livet og forstå gleden av god mat. Du er en teamplayer og liker å gjøre andre gode. Du er også ryddig, nøye, kvalitetsbevisst og fleksibel. Du har en indre drive og stå på vilje, liker å ha det gøy på jobb og brenner for den jobben du gjør. Du er til å stole på og har god arbeidsmoral.

Er du denne personen så vil vi by deg på en ekstra spesiell arbeidsplass der dine ansatte er likesinnet som deg. Vi er en bedrift som står på hver dag for å være best i alle ledd. Vi liker å imponere, både kunder og deg! Vi er åpne for endringer og for din input. Vi elsker folk som tar i det lille ekstra. En arbeidsdag hos Kajsas går fort, så du må henge med i svingene og digge høyt tempo. Det er en levende bedrift og uforutsigbare sitasjoner må kunne håndteres på strak arm med kreative løsninger som funker for alle. Vi støtter kreativitet!

I denne stillingen får du en unik sjanse til å jobbe i flere avdelinger av Kajsas AS samtidig da dette er en delt butikk og kontor medarbeider stilling.

I butikken får du muligheten til å jobbe i direkte kontant med både kundene og produktene våre. Vi er opptatt av å gi hver kunde en opplevelse som går langt over en vanlig handel. Vi byr på kunnskap, gode råd og fantastisk service gang på en gang.

På kontoret jobber du med salg og kundebehandling mer rettet mot catering og større selskaper. Her gjelder det å ha tunga rett i munn. Du må like å jobbe med logistikk og systemer, uten å miste din personlige Kajsas tone med kundene. Det blir mye trøkk, og du må greie å ha flere baller i luften samtidig.

Rett og slett så er du er perfekt for oss om du har hodet og smilet skrudd godt på og har en ja-holdning. Vi er perfekt for deg om du ser etter en spennende stilling der du kan være med på å utvikle en innovativ og kreativ bedrift. Sammen vil vi være ett radar par som kontinuerlig jobber sammen om å være best.

Kjenner du deg igjen i dette, så vil vi høre fra deg! Send oss en e-post til kajsa@kajsas.no med hvem du er, hvorfor du vil bli med på vårt lag og hva du mener gjør deg til den vi ser etter. Legg ved en CV. Det er foretrukket om du har erfaring fra hotel og restaurant bransjen, men med sunn fornuft kan du komme langt!

Vi gleder oss til å høre fra deg ❤️

 

kajsas-ukas-kajsas-soker2

Related Posts