kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Gabriellas sång og
sterkere sammen ❤

Mandag 28. februar – søndag 6. mars 2022

Visjonen i mitt liv. Den sången betyder lika mycket i dag som då, og hvert eneste ord er en sannhet i seg selv. Det var blant annet den sangen som gav meg det dyttet jeg trengte for å gå til grep om skilsmisse, og den er like fin hver eneste dag; www.youtube.com/watch

Nå har den gnistret til igjen. De nesten uutholdelige siste to årene holdt nesten på å «ta knekken på meg». Men så jaggu/ poff så ble jeg kastet ut av det.

Takk kjære kollegaer for de ærlige samtalene, og takk til verdens beste nabo for en opp-utflokende samtale over en tank vin.

Utfordringer er så utviklende, og interessant tenkverdige. Spesielt i etterkant. Nå gleder jeg meg sånn og gripe fatt, og kan nesten ikke vente med å iverksette all den kreativitet som bobler, og tiden er den som kommer.

Takk for din påminnelse om at bare jeg bestemmer over livet mitt og at det er meg selv som tar de daglige valgene; også de valgene jeg ikke tar ❤️.

Styrken i at du er du og jeg er meg må være det viktige. Vi er bedre sammen og DU er unik ❤.

Og Team KAJSAS: da er det bare å holde seg fast (eller kanskje ikke?).

NU KÖR VI! Dette blir så gøy!

Klem til absolutt alle ❤

kajsas-ukas-Gabriellas-sang1

Related Posts