kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Kjærlighet, ærlighet og du er nydelig ❤

Mandag 7. – søndag 13. mars 2022

Jeg elsker jobben min, mine kollagaer og kunder. Jeg har helt siden jeg startet stått ved min filosofi om å drive KAJSAS med kjærlighet.

Når jeg sier kjærlighet så mener jeg det å bry seg- på ekte. Når det er ekte så trengs ingen slu taktikk; fordi du vil bare gjøre verden til et litt bedre sted for de rundt deg.

KAJSAS får varer fra mange leverandører og noen av de leverer på omtanke. De leverandørene stiller alltid opp når vi trenger uansett (ingen nevnt, ingen glemt). Så klart handler det om at alle vil få businessen til å gå rundt, men du merker lynraskt forskjell på kulturen og hva de forskjellige står for.

Du har også sikkert opplevd menneskemøter– på jobb eller ellers med folk som lytter oppmerksomt og som virker ville deg det beste. Tenk litt på disse øyeblikkene. Det er jo de som virkelig teller!

Sliter du med å lytte til og kjenne etter hva som er virkelig viktig for deg (og ikke), skal jeg garantere deg at det er svært vanskelig å uttrykke det og dele det med andre. Kanskje er det nettopp der selvhøytideligheten er sterkest, at det koster mest å si det som det er.

Du, jeg og alle er født med samme evnen til kjærlighet for oss selv og andre. Det er på tide og hente fram potensialet vårt for empati, ærlighet og omtanke både privat og i business. Det er ikke en omvei, og det er ikke en tvil: det å lytte og tenke på andre er den fineste vei. Er du enig?

Og du: vi kan ikke få hjelp hvis vi ikke sier at vi trenger det og rekker ut hånden. Vi kan heller ikke realisere drømmer om vi ikke er ærlige på hva de er. Er du enig?

Ikke minst: når jeg møter mennesker som viser meg oppriktig omtanke blir jeg den jeg egentlig er.

Det vil alltid komme stormer, men vi trenger faktisk bare kjærlighet.

Vær formfull, vær ærlig og vær deg selv ❤. Klem Kajsa

kajsas-ukas-Kjaerlighet-aerlighet2

Related Posts