kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Gled deg til jul med KAJSAS hjemmelagde juleprodukter ❤️

Vi er stolte over å introdusere vår eksklusive julemat i KAJSAS Butikk- i år igjen. Nydelig julemat laget med råvarer av ypperste kvalitet og masse kjærlighet ❤️

Besøk oss eller klikk deg inn i vår nettbutikk for å sikre deg hjemmelagde juleretter. Enten det er for en rolig kveld hjemme eller et juleselskap så har vi noe for enhver smak.

Våre spesialiteter inkluderer: Kajsas Sennepsgriljerte Juleskinke, Ferdig Stekt Ribbe, Julens (brune) Saus, Frisk og Deilig Sild, Karamellpudding, Brente Mandler, Julens Pannacotta og og og masse masse mer. Mer som: julemiddager og juletapas. Privat eller business, så stiller vi opp!

I går fikk vi også inn kanskje verdens beste pinnekjøtt fra den lille leverandøren Idsøe i Stavanger, kjent for sin eksepsjonelle kvalitet. Vi får også inn enda flere produkter fra dem i begynnelsen av desember.

Åh, jul med din matglede og bli med på å gjøre julen spesiell med KAJSAS ❤️

Klem-og-ha-det-fint-og-god-uke-og-alt-alt-godt ❤️Klem klem

kajsas-ukas-Gled-deg-til-jul-med-KAJSAS-hjemmelagde-juleprodukter2

Related Posts