kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Julestemning og jule-atmosfære er jo superkoselig ansikt til ansikt

Hver gang vi i KAJSAS selger våre varer til en kunde ønsker vi at det skal gi mer verdi enn bare selve produktet. Vi ønsker å skape minner, hygge og fantastiske stunder.

I all vår mat og våre produkter er det kokker, håndverkere og leverandører som har bakt inn sin sjel, sin tid, sitt overskudd og sine drømmer i jobben.

Mange ting kan jo produseres billigere med raskere og enklere metoder. Men hva skjer med håndverksfagene da? Jeg mener for øvrig at livet allerede er for preget av feil type enkelthet.

Julehandelen er livsviktig for butikker og små produsenter for å overleve. Men vi trenger ikke jaget på alt det vi og de rundt oss ikke trenger; som bare gir stress, grumpete folk og en klode som slutter og frodes.

Handle gaver lokalt er å gi bort med GOD samvittighet – for du har vært med å bidra. Du har faktisk tenkt på hvordan du bruker pengene, tiden og stemmeretten din for mangfold, kvalitet, variasjon og utbud.

Og skal du ikke handle noe? Vel, gå inn på de sosiale mediekanalene til bedriftene du liker, og gi dem litt kjærlighet der.

Jeg håper så inderlig, inderlig langt inni hjertet at vi er mange nok som fremdeles ønsker struttende gater med fysiske og koselige butikker, kunnskap, genuint interesse for sitt yrke og det å brenne for service, inspirerende vinduer og inkluderende lokalmiljøer som drar oss ut av netthandelen.

Ser dere den søte stoff-grisen på bilde? Hun bor i stuen min nå og er innkjøpt i den nydelige lokale butikken «Okjekt etc» på Lilleaker, som drives av en ildsjel. Elsker butikken din Nora, og all lykke til med julesesongen til alle dere der på torget ❤️

Ønsker deg en herlig uke ❤️ klem Kajsa

kajsas-ukas-Julestemning-og-jule-atmosfaere2

Related Posts