kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Butikk byr på hver 8. Dagens Middag

Siden vår butikk åpnet sine dører 19. mai 2014, har vi trofast stått ved vårt konsept om å tilby deilige, hjemmelagde og næringsfulle middager hver dag.

Bestilling foretar du her: kajsas-middager

Vi lager alltid noen ekstra for impulsive som stikker innom; men vil du være sikker er forhåndsbestilling lurt (og mer bærekraftig).

NB! Spør etter vårt middagskort som gir hver 8. Dagens middag gratis.


Her er ukens meny:

Tirsdag 17. august
Thailandsk Tom Kha Gai- gryte med sitrongress, ingefær, chili, kokos, lime, brokkolini og kyllingfilet somserveres med jasminris, en frisk salat med mango, avocado og jordbær samt sprø tempurascampi

Onsdag 18. august
Grillet fersk tunfisk med cayenne-glaze, risotto med cherrytomater, babyspinat, pinjekjerner og parmesan samt crispy salat og grønnsaker samt brød: pestosnurr med ruccola og feta

Torsdag 19. august
Biff av indrefilet av okse med bernaisesaus, bakte mini poteter med estragon og en salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) med småtomater og soltørkede tomater, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader samt friterte løkringer

Søndag 22. august
KAJSAS Favorittrett- Saftige kyllingsatay-spyd med smak av peanøtt og sprø vegetarisk vårruller akkompagnert av jasminris, søtsur dipsaus med ingefær, lime og vårløk, og vår nydelige mango, ananas og agurksalat smaksatt med koriander, mynte og jordbær Hipp hurra for god mat og drikke!  Å kunne kose seg enten det er hverdag eller helg, er bare så viktig for livskvaliteten ❤.

 

På fredager har vi vår populære Fredagstapas og på lørdagene tilbyr vi Lørdags Crispy Duck.

Hipp hurra for god mat og drikke!  Å kunne kose seg enten det er hverdag eller helg, er bare så viktig for livskvaliteten ❤.

kajsas-ukas-8-middag-gratis2

Related Posts