kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

GRATULASJONER TIL EN TROFAST KUNDE!

Elsker kunder som Ditlef. Han har jaggu kjøpt «dagens middag» hos oss hver torsdag helt siden vår butikk åpnet sine dører i 2014. I dag ble han feiret med «en nydelig hilsen og «boblende gave» 🥂💞.

Det er bare så viktig å fortsette å se partneren din du sett i mangfoldige år, og kunden du kanskje hatt like lenge. Noen butikker har kun fokus på nye. Gamle kunder, de kan liksom vente. Slik kundebehandling har jeg selv følt på, og det er virkelig helt feil spør du meg!

Okei Kajsa nok, og tilbake til alle fargeglade middager og retter KAJSAS tilbyr. Siden jeg startet butikken har 1.664 varierte middagsmenyer og 416 Fredagstapasmenyer, og like mange Lørdags Crispy Duck blitt komponert og laget.

Tusen takk Ditlef for at du trofast har stått ved KAJSAS side, i vanskelige pandemitider og i alle fin-glade uker.

Vi bukker, neier og er superglade. Trofasthet SKAL bli sett og skal definitivt «bobles» 🥂💞. Klem fra alle i KAJSAS

Dagens middag tilbys man- tor+ søn, på fredager er det Fredagstapas og på lørdager Crispy Duck: kajsas-middager

kajsas-ukas-trofast-kunde-gratulerer2

Related Posts