kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS mat: som i kvalitet, spesialfag, seriøsitet og personlig service 💗💫🌿

Mandag 14. – søndag 20. mars 2022

God mat og service er et spesialfag som vi tar seriøst, som jeg ønsker det skal «dampe av» i KAJSAS og som vi elsker å dele.

Service er og forblir en hjertesak i KAJSAS. Det skal være godt, frodig, varmt, inkluderende og formfullt. Det er så deilig å brenne for noe, og jeg lover: dette er noe som jeg jobber med for å bevare og utvikle i mitt arbeid med andre hver eneste dag!

Alle vår mat er basert på råvarer av den råeste kvalitet, og alle retter er nøye planlagt og satt sammen til våre ulike menyer for å skape den beste smaksopplevelsen vi kan få til.

Vi ønsker å understreke denne matopplevelsen ved å servere de ulike menyene på flotte keramikkfat, lekkert anrettet og pyntet med sesongens vakreste blomster.

Sammen med en god dose kjærlighet fra alle av oss som jobber med servicen og maten, så dannes til slutt konseptet KAJSAS, som folk etter hvert har lært seg å kjenne igjen når det står på matbordet i noens hjem.

Vi er lykkelige for at vi kjennes igjen, og ekstra lykkelige om vi kan få lov å gjøre dere lykkelige.

Vi lager mat til deres sommerfest, bursdag, bryllup, vennefest eller selskap med naboene; og vi finner alltid kreative løsninger på serveringen.

Ønsker du mat til konfirmasjon eller andre selskapeligheter nå i vår og sommer bør du ta kontakt nå. Bestill via vårt bestillingsskjema kajsas.no/catering eller ring KAJSAS flinke bestillingsansvarlige Andreas og Emma på 9280 6001 for personlig service. For i en verden som blir mer og mer digital, så mener vi fortsatt at det menneskelige møte er uhyre viktig.

Hjertelig velkommen, og hjertelig velkommen å ta kontakt om du lurer på noe.

Jeg ønsker alle dere sötnosar en ny og nydelig uke ❤. Vår-klem fra Kajsa

kajsas-ukas-kajsas-mat-kvalitet2

Related Posts