kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Matglede, farger, frodighet, deilige råvarer og smidig service ❤️

Tirsdag 18. – søndag 23. mai 2021

Håper alle hatt en fin Nasjonaldag.
Vi er så glade for at vi fortsatt er i live; takket vare alle dere fine kunder som handler av oss. Dere rører oss og gir oss masse energi og glede, som motiverer oss til å stå på videre. Nå nyter vi vår og solstråler, og det at vi igjen får lov å invitere venner og familie til koselige sammenkomster.

La deg inspireres av våre daglige Instastories @kajsas, og husk at KAJSAS leverer catering syv dager i uken til alt fra bittesmå til større selskaper.

Planlegg nå og bestill via vårt bestillingsskjema på www.kajsas.no eller ring KAJSAS nydelige bestillingsansvarlige Pernille på 92806001 for personlig service.

For i en verden som blir mer og mer digital, så mener vi fortsatt at det menneskelige møte er uhyre viktig. Deres opplevelse under selskapet det viktigste for KAJSAS; og vi ser frem til å innfri deres ønsker og forventninger fra A til Å.

Mat ER kjærlighet ❤️

kajsas-ukas-matglede2

Related Posts