kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Nyt nasjonaldagen med deilig mat fra KAJSAS

Mandag 10. – søndag 16. mai 2021

Vi synes det er utrolig inspirerende og koselig at så mange ønsker seg mat fra oss, og minner vi om at det fortsatt er mulig å bestille mat til 17. mai.

Kajsas «Hurra for 17. mai meny» er en frodig og fargerik meny som pyntes i rødt, hvitt og blått på lekre keramikkfat. Bestill her: hurra-for-17-mai-meny

Takk for alt engasjement i vår 17. mai konkurranse. Vi har nå trukket en vinner. Stort grattis til: Elisabeth Karina Espedal.

Det er også fortsatt mulighet å bestille via vår butikk på nett. Her kan vi friste med mange forskjellige retter og søtsaker på engangsemballasje, 17. mai frokost, deilige grillpakker samt skalldyrfat. Vi leverer maten til dere den 16. mai, og den vil holde seg fint i kjøleskap over natten og kan nytes 17. mai. Bestill her: nettbutikk.kajsas.no

Deres opplevelse er superviktig for oss; og vi ser frem til å innfri på maten til den store dagen.

Mat ER kjærlighet ❤️

kajsas-ukas-nyt-nasjonaldagen

Related Posts