kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

FUCK FASADE!

Mandag 24.5 – søndag 30.5 2021

Fy søren for en fin fyr Andreas @tixmusic er, og takk for at du setter så viktige temaer på dagsorden.

Jeg elsker at du «highlighter» temaer som raushet, inkludering og omtanke. Det å se andre.
Det å vise folk veien ut av mørket, sette ord på ting, ufarliggjøre og få folk til å tørre. Du hjelper unge. Du åpner øynene for mange eldre. Alle har noe å lære her.

Alt du står for overføres rett til mine egne tanker om livet og min bedrift KAJSAS sin grobunn: kjærlighet, inkludering som det å se alle og det å bry seg om alle, inspirasjon, håp, det å aldri gi seg, kraft, fellesskap, fordomsfrihet, engasjement og det å vise empati for alle: uansett rase, seksualitet, stilling og alder. Det er bare altfor mye fasadefjas rundt om. Jeg kunne skrevet en bok bare om det. Jeg brenner for mer inkludering og raushet både hos yngre og eldre.

Jeg kjenner meg igjen i det å kjenne meg ensom. Det er det ingen som tror sikkert. Vi må slutte og tro ting om andre og dømme, basert på utsiden. Ingenting av utsiden på et menneske forteller jo om innsiden. Vi må være snille mot hverandre, og bry oss på ekte. Tenk så fint det føles å gjøre verden til et bedre sted for de vi har rundt oss. Her er du rå Tix!

Her vil jeg business-wise si at det merkes med en gang hvem som vil hjelpe andre og ikke. Jeg elsker å dele med andre. Det koster jo ingenting. Det er plass for alle som står på og er ekte. La oss kjenne på menneskemøter med folk som lytter oppmerksomt og som virker ville deg det beste. Fantastiske og sjeldne øyeblikk, spør du meg. Det er slike møter som virkelig teller. Igjen: fuck fasade!

Vi er alle født med den samme evnen til kjærlighet for oss selv og andre. La oss hente frem potensialet. Det er ikke en omvei, og det er ikke en tvil: det å lytte og tenke på andre er den fineste vei. Ikke blås ut andres lys for at du skal skinne sterkere. Jo flere lys som brenner, jo lysere blir verden.

Klem fra Kajsa 💞 💫 🌿

kajsas-ukas-f-fasade03

Related Posts