kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Min datter Josefine - en tusenkunstner 💖

I dag vil jeg skryte av min elskede datter Josefine.

Hun er min første datter av tre. Hun fyller 25 år om noen dager, og har jobbet med meg i KAJSAS siden hun var 15. Josefine er meget dyktig og energisk. Hun har bein i nesa, masse erfaring på mange områder og er ekstremt kreativ.

På senere år har hun til min store glede også utdannet seg til kokk. Hun har en fantastisk smaksans, elsker god mat og er meget kvalitetsbevisst. Hennes helt spesielle og fargerike kreativitet står bak mange flotte retter og kaker som formfullt blomstrer ut fra kjøkkenet vårt.

I tillegg til matlagingen jobber hun med fotografering, meny-utvikling og design.
Og akkurat nå jobber hun i tillegg med utforming av en unik KAJSAS- keramikk serie. Superspennende!

Hun er virkelig en tusenkunstner, og jeg er veldig, veldig stolt av henne 💖.
Ønsker alle en fin- fin uke. Takk for at du er på 💖. Jeg ser deg 💖. Klem

kajsas-ukas-Min-datter-Josefine2

Related Posts