kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Hei; vi er KAJSAS Butikk 🙋‍♀️💕

En liten butikk med mye sjel, drevet av mennesker som brenner for det Kajsas står for: god mat og strålende service 💕.

Her finner du butikkleder Liesl de fleste dager, en person som elsker å gjøre andre glade. Service står først på listen, kort etterfulgt av god mat og mye vin. Etter mange år i service bransjen er hun funnet sin plass hos Kajsas, her passer hun rett inn.

Så har vi assisterende butikkleder, Fia. Blidere menneske skal du lete lenge etter. Også er hun svensk, så service ligger i blodet. En riktig gledesspreder som kan mye om mat, og spesielt OST.

Og sist, men i hvert fall ikke minst, så har vi alles favoritt – Eirik. En mann med mye kunnskap, en haug med gode tips og et stort smil om munnen. Dette er en som kan. Og elsker å dele. Han er en helt rå kokk, og har anbefalinger for enhver anledning.

Eirik har lang fartstid i delikatesse-bransjen og har drevet egen gourmetbutikk. Vi er så glade for at Eirik nå har landet hos Kajsas.

Sammen med et knallfint lite team av strålende glade og søte jenter streber vi med å alltid gi kunden en opplevelse når man er innom oss. Vi ønsker at du skal dra med noe mer enn de varene du kom for; et godt tips, et spennende nytt produkt eller bare en ordentlig god følelse 💕.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår lille sjarmerende butikk i Broveien 85 på Nesøya 💕.

kajsas-ukas-presentasjon-av-kajsas-butikk2

Related Posts