kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Nå lanseres Dagens Middag på ny!

Dette er et konsept som har vært med KAJSAS siden starten av, det står meg nært og kjært. Jeg elsker å dele nye oppskrifter og retter med dere. Så nå introduserer vi med tema-dager slik at du har en idé om hva som kommer din vei.

Kajsas dagens middager gjør det lett å skape tradisjoner i uka, med noe å glede seg til hver dag.

Og husk: god mat er som god sex. Jo mer du får, jo mer får du lyst på. Og med det dristige sagt, her følger vår nyskapning av Dagens Middag:

Smaken av Italia på tirsdager
Når tirsdag treffer er man klar for litt ekstra kos, og dette får du til hver tirsdag hos Kajsas. Dagens Middag på tirsdager blir en nydelig italiener, perfekt for starten av uka. Det er viktig å unne seg litt hver dag – ikke bare vente hele uka på helgen.

Hver tirsdag deles også en av Kajsas favoritt oppskrifter med deg. Og ikke nok med det, vi setter også sammen et «supertilbud» på råvarene til oppskriften, slik at du har enda en middagsidé klar for uken!

Mexican Fiesta på onsdager
Moro og hot med meksikansk midt i uka. Hver onsdag blir det en meksikansk rett som dagens middag.

I tillegg kjører vi fiesta i butikken og trekker en vinner av en gratis middag HVER ONSDAG. å bestill middagen på forhånd og vær med i trekningen. Du får vite om du har vunnet når du kommer inn i butikken for å hente – FIESTA!

Biff & Blommor på torsdager
Våre populære biff middager fortsetter så klart, men følg med på vår rause torsdags-deal.

Vi slenger rett og slett på dette: alle som kjøper dagens middag på torsdager får tilbud om halv pris på Kajsas buketter. Da kan du virkelig imponere når du kommer hjem, med BÅDE ferdig middag og fantastiske blomster. Gjelder å trappe opp til helgen damer og herrer!

Fredagstapas på fredager
Selvfølgelig serverer vi vår alles favoritt på fredager – fredagstapas. Vår absolutte bestselger gjennom alle år. Med ny meny hver uke er det bare å glede seg til fredagskvelden. Perfekt å dele med venner over et glass eller tre, ta med på hytta eller nyte i sofakroken selv.

Vi har også smaksprøver i butikken hver fredag, så kom innom på noe spennende- og hvem vet, kanskje du finner din nye go-to!

Crispy Duck på lørdager
Vi fortsetter også med vår store suksess, Crispy duck, på lørdagene. Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, spisemoden julienne mango, frivillig rød chili, asiatisk vårløk og deilig hoisinsaus. Det er oppskriften på en nydelig lørdagskveld det.

På lørdager kan vi også friste med «bolle-bonanza», som er spesialdeal på alle våre nybakte boller. Du betaler for to, men får tre!

Surprise Sunday på søndager
På søndag er det tid å lade batteriene for ny uke, og da er det perfekt at Kajsas tar seg av middagen. Vi byr alltid på overraskende og smaksrike retter etter årstid og fra forskjellige land. Hvor mange vakre tanker og stunder kan det ikke komme av en lang og god søndagsmiddag? Vi i KAJSAS oppfordrer deg å gripe sjansen, hver søndag.

Og du ikke minst: enhver søndagsmiddag som blir kjøpt får med en dessert–surprise. For hva passer vel bedre enn en søt avrunding etter et deilig måltid mon tro?

KONKURRANSE på Kajsas Instagram @kajsas_no og på facebook. KAJSAS MIDDAGER – KAJSAS
Kommenter hvilken av dagene du synes høres mest fristende ut, og tagg en du har lyst å spise sammen med. Vi spanderer middag for to alle dager i neste uke.

Vi gleder oss veldig å dele dette med dere ❤!

kajsas-ukas-Dagens-Middag-konkurranse2

Related Posts