kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Nyt nasjonaldagen med deilig mat fra KAJSAS 💗🌿

Vi synes det er utrolig inspirerende og koselig at så mange ønsker seg mat fra oss, og minner vi om at det fortsatt er mulig å bestille til 17. mai.

Kajsas «Hurra for 17. mai meny» er en frodig og fargerik meny som pyntes i rødt, hvitt og blått på lekre keramikkfat. Bestill her: Hurra-for-17-mai-meny.

Og tusen, tusen takk for alt engasjement i vår 17. mai konkurranse 🥂. Vi har nå trukket tre vinnere. Høyt hurra til: @annezetterdahl, @tonesuss og @siljeeklu

Det er også fortsatt mulighet å bestille mat via fra butikken på Nesøya. Her kan vi friste med mye forskjellig av retter og søtsaker på engangsemballasje samt 17. mai frokost pluss deilige tapas- og grillpakker. Maten hentes 16. mai og bestilles her: Nettbutikk

Ja, vi elsker dette landet med alle gode smaker og kaker og alle menneskene som bor her, og hipp hurra i rødt-hvitt-og-blått.

Klem til alle dere fra alle i KAJSAS i denne fine uken 💖🫶🥰

kajsas-ukas-nyt-nasjonaldagen-05-2024-2

Related Posts