kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

God mat er bara SÅ mysigt 💗🍓😘

Jeg tar livsnytelse på alvor, og vil i dag understreke den store betydning som mat og måltider har for helse og livskvalitet for BÅDE syke og friske i alle faser.

Det å samles rundt et spisebord øker matlysten og inviterer til gode samtaler.

Hva er vel hyggeligere enn et koselig langbord en vakker sommer-dag?

Fargerike retter, sesongens primører, herlige smaker, glade mennesker og deilig musikk vekker appetitten.

Alle disse tingene skaper SÅ minner. Minner dine barn og barnebarn kan kose seg med når de blir eldre, og minner du selv kan dra frem en kald vinterdag.

Si ifra til oss om du ønsker KAJSAS retter til ditt bordfelleskap. Vi fikser gjerne en frodig og innbydende buffet som kan bidra med å skape herlige minner.

Bestill via vår hjemmeside eller ring oss for personlig service. For i en verden som blir mer og mer digital, så mener vi fortsatt at det menneskelige møte er et super-viktig fokus-område.

HJERTELIG VELKOMMEN 💗

☎️ 92806001
bestilling@kajsas.no

kajsas-ukas-God-mat-er-bara-saa-mysigt-ukas05-2024-2

Related Posts