I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.
KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.
Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.
Da er vi i slutten av september. Snart oktober. En deilig måned med nydelige farger og lune kvelder som inviterer til innekos og hygge.
Høsten i seg selv er som en «varm person for meg» og navnet er så vakkert. Hør etter: H Ö S T ❤️
Det er fortsatt litt varme i luften på dagen. Morningene er så vakre. De er litt kjølige og vemodige på et vis, men samtidig herlig imøtekommende og friske.
Fargene og vemodigheten gir så mange fine følelser. Og for å ikke snakke om kveldene: da vil man bare vil høste til det og mysa. Elsker det!
Her kommer KAJSAS inn i bildet. Vi lager mer enn gjerne en innbydende og sesongbasert buffet til deres selskap. Her se du menyen: Kajsas-selskapsbuffet
Og på bildet i dag så ser du følgende rett: Andebryst fra gårder i Vestfold som presenteres i skiver med fyldig glaze, i sammen med vill grønnkål, rosmaringren samt skogens syltede gull-kantareller.
Det er bare å ringe oss på 92806001 om du lurer på noe. Vi holder åpent som vanlig og hjelper så gjerne.
Vi ønsker alle en super-koselig høstuke 🍂🍁varm klem