KAJSAS Selskapsbuffet med Juletwist

13. november- 23. desember

KAJSAS frodige og fargerike meny leveres helt nylaget, kunstnerisk lagt opp på vakre keramikkfat. Alle retter pyntes stemningsfylt med høytidens krydder, grener og blomster.

Menyen er basert på råvarer av høy kvalitet og er fint sammensatt både smaks- og konsistensmessig.

  • Sennepsgriljert Svensk julskinka på grønnkål med nydelig nellik-spiker-pyntede miniappelsiner
  • Verdensmester i julesennep; som er perfekt både sterk og søt
  • Vintersalat med ovnsbakte søtpoteter og rødbeter i hvit balsamico vinaigrette, kremet fetaost samt bjørnebærbliss og vakker urtepynt
  • Ribbe i spicy forkledning og asiatisk vri med ingefær, rød chili og sitrongress (varm rett)
  • Fløtegratinerte poteter med et ekstra topp-strøssel av den helt underbara nationalosten från Sverige som er Kajsas favorit: Västerbotten (varm rett)
  • Salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) og ruccolasalat, saftige soltørkede tomater og skivede plommetomater, ristede pinjekjerner, et drizzle lagret olivenolje, digg eksotisk dressing samt sexy basilikum
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt (varm rett)
  • Gambas al Ajillo; grillede scampi med hvitløk, paprika, chili og bladpersille (varm rett) eller sprø vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, sitrus og vårløk (varm rett)
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Sashimi av kvalitetslaks fra Fröya med vårløk, skiver av lime, sesamfrø samt syltet-sushi-ingefær som serveres med Kajsas ponzusaus
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    kr. 695 pr kuvert

Allergener: gluten (ponzu, vårruller, focaccia og griljering på juleskinken), soya (ponzusaus), skalldyr (scampi), fisk (Frøyalaks), melk (poteter, fetaost, burratina), peanøtter (kyllingsatay), sesam (laks), egg (aioli, juleskinke), sennep (vinaigrette vintersalat, aioli og griljering på juleskinken), sulfitt (vinaigrette og dressing på salatene, soltørkede tomater, aioli)


 

Vinanbefalinger:

Tilleggsretter

Entrésnacks

Perfekt til velkomstboblene! Sprøstekt Parmaskinke, Kajsas parmesanchips med cashewnøtter og knasende sukkererter

kr. 80 pr kuvert

Allergener: melk, nøtter (cashew)

Oster

St Agur ost på vårt hjemmebakte
nøttebrød med bjørnebær og
ferske fiken

Modnet Brie og bringebær
med digg pistasjcremé på det helt
fantastiska svenska kexet Mörsjö Deli

kr. 70 pr kuvert

Allergener: melk, gluten (brød og kex),
nøtter (hasselnøtter og pistasj)

 

Crispy duck

Crispy duck i tynne lefser med
agurkstaver, asiatisk vårløk
og hoisinsaus

kr. 60 pr kuvert

Allergener: soya, sesam, gluten

Tempura Scampi

Nydelige panerte og friterte scampi
med søtsur dipsaus
(varm rett)

kr. 50 pr kuvert

Allergener: skalldyr, gluten

Tapasboller

Smakfulle kjøttboller 
i digg tomatsalsa
(varm rett)

kr. 40 pr kuvert

Allergener: melk, egg

Melanzane alla Parmigiana

Italiensk aubergin-, mozzarella og
parmesanform med tomat
og basilikumsaus
(varm rett)

kr. 60 pr kuvert

Allergener: melk

Ekstra

Ekstra scampi kr 50 pr kuvert
Allergener: skalldyr

Ekstra kyllingsatay kr 40 pr kuvert
Allergener: peanøtter

Ekstra vårruller kr 40 pr kuvert
Allergener: gluten

Ekstra focaccia kr 20 pr kuvert
Allergener: gluten

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.