kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Bakeri og Konditori ❤

Jeg er så stolt over at min bedrift baker alle bakevarer selv. Og vet du hva; det blir helt feil for meg å bestille bake-off-varer som jeg igjen skal selge videre til dere. Der ryker stoltheten, og det funker jo ikke.

KAJSAS har verdens flinkeste og søteste bakeri-leder Merete som står opp grytidlig hver dag og baker brød på den gode gammeldagse måten. I tillegg baker, lager og pynter vi alle desserter og kaker selv også. Stolthet!

Det er så mange industribakerier der ute, og mange både butikker og forbrukere vil bare handle billig-billig. Det er bare det at om vi fortsetter slik så vil det jo ikke lenger være jobb for håndverkerne.

Og når det kommer til ekte, så er jo det virkelig en sak å tenke over. At mennesker som elsker faget sitt, faktisk har veid opp og knadd og lagt mye i det. Jeg mener hvert fall det er leit om det bare er e-stoffer og halvfabrikat er det som blir det.

Så alle burde tenke over å bruke den lokale skomakeren (istedenfor bruk og kast), den lille lokale blomsterbutikken, fiskebutikken, garnforretningen osv, ellers så vil jo de svære feie alle små av banen. Er det virkelig det vi vil?

Det blir som med cancel-kulturen, alle angrer seg i det det er over- og den er lei.

Nok om det. Nå vil jeg minne deg om at vår KAJSAS Butikk på Nesøya holder åpent tirsdag- søndag 11- 19, og der selger vi nybakte både boller og brød. De er alle bakt med masse kjærlighet fra oss til dere. Hjertelig velkommen ❤

kajsas-ukas-bakeri-konditori-2

Related Posts