kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Å være tro mot et konsept 🤩

Dere vet jo at KAJSAS er et helhetlig konsept for meg. Det er ikke bare servicen, eller bare råvarene, eller bare blomstene, eller bare fremstillingen. Det er hele pakka.

Hver minste detalj, følelsen av kvalitet. Det er dette jeg prøver å bringe over til hver eneste av våre fantastiske kunder hver eneste bestilling.

Jeg tror det er viktig å være tro mot konseptet sitt. Konseptet er der for en grunn!

Det er det du valgte å gå for, og det du hadde troa på. Derfor er det som regel alltid riktig å gå tilbake til røttene. Tilbake til det originale verket og tankene. Tilbake til konseptet ditt.

Jeg mener at følelser ER virkelig bra for ekthet i business, og det er så viktig å være stolt av det en gjør. Holde på det og være trofast.

Det var litt gründertanker fra meg til deg 🤩

Og du: jeg heier på deg helt fra bunnen av hjertet mitt til toppen av ditt ❤

Ønsker deg en nydelig uke ❤ Kram Kajsa

kajsas-ukas-ukas-tro-mot-konsept2

Related Posts