kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

GiVE AWAY 💓👗🍒

KAJSAS Selskapsbuffet er den menyen på vår catering vi har laget og levert lengst, og som vi tilpasser etter sesong. Vi elsker årstider!

Menyen er nøysomt sammensatt slik at den skal inneholde noe for enhver smak og alder, og passe i enhver anledning.

Og for en suksess det har blitt – vi får stadig varme og koselige tilbakemeldinger fra våre fantastiske kunder på denne menyen, og vi vil så klart fortsette å lage og levere denne.

Vi vil alltid bruke de beste råvarene, de mest «passionated» mat-lagerne og kake-bakerne; slik at vår bestselgende meny fortsetter å være fantastisk. Vår kjærlighet for service og smaker er bare så stor, og vi elsker det å gjøre dere glade.

Menyene våre endrer seg etter sesong, og nå som (vi trodde) vinteren var på hell, så «piffer vi opp» med noen flere vårlige innslag.

Nå ønsker vi å spre enda mer matglede, og kjører en give-away!

Vi ønsker å glede deg og tre av dine kjære med en leveranse av fire kuverter KAJSAS Selskapsbuffet.

Alt du trenger å gjøre er å kommentere 3 personer du ønsker å dele et herlig måltid med på Instagram @kajsas_no eller på vår Facebookside, samt følge oss der.

Vinneren trekkes i løpet av de neste dagene! Ønsker deg en fantastisk og frodig uke.

Mat, lek og lyst er kjærlighet 💓👗🍒

kajsas-ukas-give-away-03-2023-2

Related Posts