kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

G J E S T E R,
P A R T Y, F E S T,
S E L S K A P 🍒❤️⁉️

La fargene finne frem, med energi og glede. Kjenn inn følelsen av å pynte seg, glede seg, la boblene bruse, eplemosten skvulpe og kanskje gå litt bananas.

Konseptet KAJSAS er en merkevare basert på gode tradisjoner og følelser. Jeg står fast ved at kvalitet, estetikk, omsorg og kjærlighet skal stå sterkt. Følelsene skal tas med videre i maten, atmosfæren og servicen.

Jeg er så stolt av konseptet, og for oss er deres opplevelse det aller viktigste. Mat er jo mye mer en kun mat. Det er jo absolutt også kunst, familie, følelser, poesi og kjærlighet.

Om du ønsker at vi skal lage mat til deres sammenkomst, så leverer vi alle dager i uken til alt fra bittesmå til større selskaper.

Bare å bestille via våre bestillingsskjema på: kajsas.no/catering eller ring oss på 92806001 for personlig service.

Bildene i dag skal være en hyllest til fargerikhet, på retter vi laget som vi bare elsker skal «lyse og smake opp» mange herlige party i tiden fremover.

Klem fra alle i K A J S A S 🍒❤️

kajsas-ukas-La-fargene-finne-frem2

Related Posts