kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Vær snill med deg selv, og high five!

Min absolutte lidenskap er å løfte andre opp og frem. Spesielt yngre mennesker og folk med spesielle behov.

Men så er jeg drita-dårlig på å heie på meg selv. Jeg er min største kritiker. Det er lett å utsette ting som er viktig for eget liv, som igjen skader selvtilliten og selvfølelsen.

På ulike måter forsvarer jeg mine utsettelser ved å snakke meg selv ned og nedjustere egne ønsker og drømmer.

Vi MÅ få satt en stopper for negativ indre dialog, og det er SÅ på tide at vi løfter oss selv opp og heier hverandre mer frem.

Jeg elsker rutiner og mener bestemt at små vaner kan skape store endringer. Derfor: HIGH FIVE! En liten MEN stor ting. Gi deg selv et i speilet hver morgen. High «fajva» kollegaer ved prestasjon og barna dine. Kjæresten din. En nabo. Alle.

Og faktisk: forskning viser at den lille vanen omprogrammerer kritikeren i underbevisstheten. Måten å løfte armen på kreerer en ny nevrologisk bane i hjernen din, som setter en stopper for den negative indre dialogen og får frem oppmuntring.

Vi må rett og slett bli flinkere til å heie på oss selv og hverandre. Og vi må heie selv når vi ikke er på topp. Kanskje aller mest da.

Livet er f*** ikke for amatører, og det er et maraton, og ALLE fortjener å bli sett.

Gå for det du har bestemt deg for, og jeg heier på deg!

Gjør hverandre happy! Sterkere sammen.

Happy uke! HIGH FIVE ❤. Klemmer fra Kajsa

kajsas-ukas-Vaer-snill-med-deg-selv2

Related Posts