kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Slipp fargene inn og løs ❤️💗💜💚💛🧡💜💙

Konseptet KAJSAS er en merkevare basert på gode tradisjoner og følelser.

Jeg står fast ved at kvalitet, estetikk, omsorg og kjærlighet skal stå sterkt. Følelsene skal tas med videre i maten, atmosfæren og servicen. Jeg er så stolt av konseptet som er skapt sammen med fine kollegaer. Vi har feilet mye, evaluert, lært og utviklets.

Våre verdier og mål er de som skal utvikle KAJSAS videre så lenge jeg lever og er der. Målet er at vi får en sunn økonomi og har en arbeidsplass hvor ansatte trives, opplever mening og har det gøy.

Personlig og profesjonell vekst er viktig i alle ledd fordi det handler om eierskap. Eierskap som i å stå sammen om å skape business, som gjør at vi fortsatt har en jobb å gå til. Viljen til utvikling er key. Alt annet gir null mening for meg.

KAJSAS skal IKKE bare være en catering og butikk der du går inn og ut uten å ha fått noe annet en gjenstand med deg. Ved å besøke eller få besøk av Kajsas skal du sitte igjen med noe mer. En opplevelse.

Vi finner alltid stor glede i det å gi god service, og ring oss gjerne på 92806001 for spørsmål og bestilling.

Ønsker absolutt alle en superfin uke 💗. Bare fold den helt ut; ta all glede du finner, og del med andre. Delt glede er faktisk dobbel glede, og delt sorg føles mer som halv sorg. Det er så fint det ❤️💗💙💜💛🧡💖 klem

kajsas-ukas-slipp-fargene-inn-og-los2

Related Posts