kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Fremsnakk og skryt: Sykehusklovnene

Det gjør meg godt å snakke om Sykehusklovnene, da jeg er så fascinert av deres kjærlighet, kraft og evne til å tenne livsgnist.

De gjør en fantastisk jobb når de treffer barn og unge på sykehuset. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til å skape større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag.

Klovnenes tilstedeværelse reduserer også behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang. De hjelper med å øke selvtillit og hente frem barnets friske krefter. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i så mange både små og store kropper.

”Selv i ørska etter narkose, hørte han når klovnene kom i gangen og han stablet seg på beina. De fikk ham til å le fra hjertet når verden hadde rast sammen rundt oss. Klovnene representerer noe annet enn alt det vonde, de er lyspunkt og glede i en helt umenneskelig situasjon”. – Mamma til kreftsyk gutt.

Det var en virkelig en sann glede for KAJSAS å lage mat til dere dyktige klovner!!

Fortsett den fine jobben dere gjør, og tusen, tusen takk for at dere sang for oss når vi leverte maten. Vi er så stolte.

Noe for oss alle å tenke på: hvordan kan vi alle gjøre verden, dagen, stunden eller øyeblikket bedre for mennesker rundt oss?

La oss ta de tankene med oss, i det vi åpner en ny, overraskende og framragende uke ❤. Klem Kajsa

kajsas-ukas-Fremsnakk-Sykehusklovnene2

Related Posts