kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Fredagstapas som støtter TV- aksjonen ❤️

Jeg og mine døtre og kollegaer i KAJSAS er veldig glade for å støtte TV-aksjonen og vil gjerne ha med dere alle sammen også. Vi ønsker å by dere på bobler på smaksprøver til en ellers koselig handel mellom kl. 11:00- 20:00. Ikke minst så støtter vi årets største dugnad TV-aksjonen, og lager mat med mening.

På fredag så betaler du kun kr 230 for «KAJSAS Fredagstapas» (ord. pris er kr 280); hvor vi sender 50 kr pr tapas videre.

Jeg oppfordrer alle til å bestille, for å vise at vi også denne gangen kan løfte engasjementet og gjøre verden til et litt bedre sted å være!

BESTILL HER: Kajsas-fredags-tapas

Hvorfor skal vi engasjere oss?
KAJSAS og livet er bygd på følelser. Det er viktig at vi bryr oss om. TV-aksjonen handler virkelig om noe som er større enn oss selv. Det handler om å gi tilbake, og benytte de mulighetene man har, med de ressursene man har, til å gjøre verden til et bedre sted. I en hverdag som stadig blir mer materialistisk og fasade-preget er TV-aksjonen sjansen til å bidra med å sette de virkelig viktige, kritiske og nødvendige problemene i samfunnet på agendaen.

Ikke sant?
Det beste med å være med i TV-aksjonen er at man virkelig føler man gjør en forskjell. Det er en egen type lykkefølelse og pågangsmot som får meg til å strekke meg lenger, for å bidra til de som trenger.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE PÅ FREDAG ❤
KAJSAS Butikk, Broveien 85, 1397 Nesøya, 92806001

kajsas-ukas-KAJSAS-Fredagstapas-TV-aksjonen2

Related Posts