kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

KAJSAS Catering 💓

Jeg ønsker å beskrive litt om vårt mat-service-passion-konsept.

KAJSAS har drevet i snart 13 år og vi baserer vår virksomhet på kvalitet og nøysomhet. Vi lever og ånder av å spre matglede, og vi står fast ved at personlig service er uhyre viktig.

Vi lager og leverer frodige og delikate retter på vakre keramikk-fat, og har en rekke ulike menyer å velge mellom.

Menyene er nøysomt satt sammen slik at de skal inneholde noe for enhver smak og alder, og passe i ethvert selskap.

Rettene våre lages på vårt kjøkken, brød bakes i vårt bakeri og kaker pyntes i vårt konditori samme dag som selskapet ditt skal holdes, og vi leverer alt på døren til deg (eller så kan dere velge å selv hente hos oss på vårt kjøkken i Sandvika).

Vi oppfordrer dere som skal ha selskaper denne våren om å bestille maten nå. Om du ikke har antall gjester klart helt eksakt så er det null stress, ettersom dere kan justere antall kuverter inntil én uke før selskapet.

Hvis du er usikker på hva du skal bestille så må du bare å slå på tråden, så guider vi deg til den perfekte maten til din anledning.

Det er utrolig viktig for oss at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt, og vi elsker å gjøre dere glade.

Hjertelig velkommen med bestilling; stort som lite og alltid.

Ønsker deg en nydelig uke!

🤩92806001
🥸bestilling@kajsas.no

kajsas-ukas-KAJSAS-MAT-SERVICE-PASSION-KONSEPT-2

Related Posts