kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Tanker om bruk og kast, julehandel, støtt lokalt, ærlig business og veldedighet 💗

Mandag 29. november – søndag 5. desember 2021

Helt ærlig: se for deg en revolusjon i raushet og kjærlighet, slik at verden blir et bedre sted
Drømmen om en bedre verden gjør at en fort mister interessen og tålmodigheten for kynisme i business.

Av den grunn skygger hjerte mitt Black Friday av banen. Hver gang vi i KAJSAS selger våre varer til en kunde
ønsker vi at det skal gi mer verdi enn bare selve produktet. Vi ønsker å skape minner, hygge og fantastiske stunder. I all vår mat og våre produkter er det kokker, håndverkere og leverandører som har bakt inn sin sjel, sin tid, sitt overskudd og sine drømmer i jobben. Mange ting kan jo produseres billigere med raskere og enklere metoder. Men hva skjer med håndverksfagene da? Vi mener for øvrig at livet allerede er for raskt og preget av feil type enkelthet.

Julehandelen er livsviktig for butikker og små produsenter for å overleve. Men vi trenger ikke jaget på alt det vi og de rundt oss ikke trenger; som bare gir stress, grumpete folk og en klode som slutter og frodes. La oss tenke over hvordan vi bruker pengene våre, tiden vår og vår stemmerett for mangfold, kvalitet, variasjon og utbud.

Jeg håper så inderlig, inderlig langt inni hjertet at vi er mange nok som fremdeles ønsker struttende gater med fysiske og koselige butikker, kunnskap, genuint interesse for sitt yrke og det å brenne for service, inspirerende vinduer og inkluderende lokalmiljøer som drar oss ut av netthandelen.

Julestemning og jule-atmosfære er jo superkoselig ansikt til ansikt. Hva vore jul i skomakergata uten Skomaker Andersen? Det hjertet mitt derimot roper hurra til er veldedighet. Det å sammen med våre fantastiske kunder kunne bidra til at noen får det litt bedre. Derfor gikk alle inngangspengene fra KAJSAS Julemarked i år til Blå Kors. Tusen takk til alle som møtte opp, skapte ekte jule-moments-øyeblikk, lykke og herlige samtaler. Vi er bare så takknemlige og glade for akkurat slike stunder.

Ønsker dere alle en varm og deilig første uke i desember!

Klem klem 💗

kajsas-ukas-helt-aerlig

Related Posts