kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Heisann dere, og riktig god service 👩‍🔧❤️

Bildet til ukens «ukas». Leste teksten og tenkte direkte: den vil jeg vise dere. Rett på spikeren!

Utrolig fin tekst, og faktisk finest på engelsk. Nesten litt umulig å oversette til samme svung.

Utføre service-jobben med generøs stolthet. Gåsehud og helt amazing, spør du meg ❤️

Hvem elsker ikke lyx? Du vet: den servicen som gjør at du nesten er villig til å betale hva som helst for en vare eller produkt, fordi den som bistår i overrekkelsen av det er så fantastisk.

God service er mer og mer sjeldent, og har blitt tilnærmet mangel-vare spør du meg.

Sånn sett i lyset av alle roboter og self-service-kasser og telefon-svarere, så håper jeg virkelig at service-ånden her i landet vil komme til en ny blomstring.

Det å utdanne seg innenfor det. Det å brenne for det. Det å elske at andre har det fint. Kort og godt: skru på alle sanser og gi full og varm oppmerksomhet.

Mitt budskap i dag er at vi må hylle god service Støtte de som fortsatt «gidder». Støtte håndverks-yrkene. Støtte lokale. Støtte folk som er glade i folk. Støtte bedrifter som driver med passion og faktisk jobber fra hjertet; hvor fokus IKKE bare er på det «å fryse prisene», «presse prisene» og «låse prisene». Herregud, hvor skal dette ende egentlig?

Uttrykk takknemlighet og ordlegg deg til den som ser deg, gir deg kunnskap om varene hun eller han selger og som vil deg det beste.

Nok fra meg om det her. Du blir sikkert dritt-lei. Vet bare ikke hvordan jeg skal få nådd ut større for å bidra til å snu trenden om ikke-tilstede-værende-service-og-dårlig-opplæring-om-det.

Men i alla fall: om vi alla er mer oppmerksomme på hverandres yrkesstolthet, blir det så mye morsommere å gjøre jobben sin. Jeg mener så klart i alle type jobber. Og egentlig på alle arenaer.

Ønsker alle en knall og hjertedrysset uke, klem Kajsa 👩‍🔧❤️

kajsas-ukas-Riktig-god-service-UKAS-2024

Related Posts