kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Ord fra Kajsa

Kjære deg!

Jeg er så takknemlig for at du følger KAJSAS, spesielt i denne annerledes tiden. Det kommer jo (vel?) snart bedre tider.

2020- 2021 er året vi er blitt godt kjent med hele følelsesspekteret.
Siste året har på mange måter vært helt uvirkelig med mye uro og usikkerhet. Følelsen av å kjenne på at stikkontakten ble dratt ut har krevd omstilling på omstilling. Men med takknemmelighet som konstant bakteppe og den evige streben om å bygge videre på drømmen er KAJSAS fortsatt i live. Vi har hele veien jobbet for å finne håp, og har greid det takket være alle dere fine kunder som støttet, heiet og handlet. Tusen, tusen takk!

Jeg skjønner at det jeg skriver om, er småtteri sammenlignet med all verdens kriser, alle syke og alle som har omkommet. Jeg føler veldig med alle som er rammet enten det er permitteringer, økonomiske problemer eller svekket psykisk helse.

Men det kommer også mye fint ut av en krise. Det å sette pris på ting som en tidligere tok for gitt. Det å jobbe tett sammen for å manifestere. For det er det livet dreier seg om. Hvordan gjøre det beste ut av enhver situasjon, og kanskje mest de du gjerne skulle ha vært foruten.

Service er og vil forbli en hjertesak. Mat og blomster er og vil forbli en hjertesak. Opplæring, pågangsmot og arbeidsglede er og vil forblir en hjertesak. Kunder er den viktigste hjertesak; og selve navet. Alle disse hjertetingene krever, og jeg har bare bestemt meg for at KAJSAS skal overleve.

Jeg vet at du, jeg og alle mann alle har mye å passe på i livet. Hver dag gir oss nye muligheter. Hver dag er det vår innstilling som avgjør.

Jeg blir så glad inni meg av vårlig luft, herlige kunder med fine tilbakemeldinger og helt skjønne kollegaer. Så glad for sol, optimisme og raushet. Nå må vi bare holde ut det som er igjen.

La oss be om en sommer som vil bli fylt av klemmer, feiring, sosiale sammenkomster og glede!

Klem Kajsa

kajsas-ukas-ord-fra-kajsa-3

Related Posts