kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Denne krydderkaken er JUL for mig!

Denne kakeoppskriften fikk jeg av hun som lært meg alt om baking og matlaging: min Mor-Mor EVA ❤ (ja, min yngste datter er oppkalt etter henne).

Min Mor-Mor er mitt FORBILDE hva gjelder matglede, effektivitet, mange slag, oppskriftsbøker overalt og mange jern i ilden.

Jeg ELSKET å være sammen med henne, og på hennes kjøkken fikk jeg slippe meg løs. Jeg fornemmer fortsatt luktene fra henne og huset hennes, varmen og tryggheten.

Utrolig fine og RØRENDE barndomsminner. Hun inspirerte meg, tente min glød for mat og baking og lærte meg mye av det jeg kan og står for i dag. Hjemmelaget med kjærlighet!

Kaken hennes er pimpet til en TÅRTA som jeg er like glad for hver julehøytid, når jeg kan ta den frem og dele med dere.

Se noe så vakkert og GODT: Julens tre-lags “kryddtårta” med karamellfudge, hvit frosting, karamelliserte popcorn og nydelig juledekor.

Ønsker deg en vakker førjulsuke, med VARME tanker og gode følelser. Klem Kajsa

kajsas-ukas-krydderkake-jul2022-2

Related Posts