kajsa3

kjære dere

I UKAS vil jeg dele mindre og større saker på ukentlig basis. Det kan handle om alt fra en ny meny til en oppskrift eller et fint tilbud.
Jeg vil også dele av tanker, poesi og refleksjoner.

KAJSAS er basert på gode tradisjoner og følelser. Omsorg, kjærlighet og atmosfære står sterkt i alt vi gjør, og vi skal ikke bare være en catering og butikk der du bare går inn og ut uten å ha fått med deg noe annet enn en gjenstand. Min drøm er at du skal sitte igjen med noe mer.

Jeg ønsker deg en nydelig dag og uke.

 

klem kajsa

Karantene? Isolasjon? Drittlei?

Mandag 24. – søndag 30. januar 2022

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår fine nettbutikk som vi hele tiden oppdaterer og utvider.

Super deal! Nå ut januar og i hele februar byr vi på frakten når du bestiller over 1000 kr (vanligvis er grensen 2500 kr).

Super enkelt! Vi tilbyr hjemlevering alle dager, eller du kan velge å hente selv i KAJSAS butikk på Nesøya.

Super smidig! Du kan bestille helt frem til kl. 19:00 hver kveld og få maten dagen etter.
Bestill her: nettbutikk.kajsas.no

Super godt! Vi kan friste med fredagstapas, crispy duck, burgerpakke, dagens middag, tapasretter, mellommåltider, salater, supper, gratenger, sauser, snacks, bakevarer, hjemmelagde produkter og søte fristelser. I tillegg har vi dagligvarer, gavepakker og blomster.

Super vern! Vi tar smittevern veldig alvorlig og ønsker å løse dette på en god måte som samtidig tar vare på våre kollegaer, kunder, venner, familie, lokalmiljø og ikke minst vår arbeidsplass og våre leverandører.

Super tøft! KAJSAS har fortsatt meget tøffe tider, og vi er så glade at for at dere handler av oss og andre lokale bedrifter. Det trengs så innmari.

Super service! Det er bare å ringe oss på 92806001 om du lurer på noe. Vi hjelper så gjerne.

Super stor klem til DEG fra KAJSAS

kajsas-ukas-Karantene-Isolasjon2

Related Posts